0

Kausiyhteenveto 2020

Aivan ensimmäisenä täytyy kiittää kauden mahdollistaneita kumppaneita.

Kiitos Jenna vaaput loistavista ja pyytävistä vaapuista. Taas kausi vedettiin suurimmaksi osaksi Jenna vaapuilla ja saatiin kaloja! Kiitos Ursuit loistavasta vaatetuksesta. Kiitos Normark ja Humminbird. Kiitos Tuohia.

Lisäksi kiitokset kaikille jotka olivat mukana kauden aikana veneessä paikkaamassa miehistössä: Joonas Niskanen, Tommi Tuominen, Jani Viinikka, Timo Houhala, Miikka Kuivalainen.

Hartola uistelu

Kauden viimeiseen kilpailuun reenattiin torstai ja perjantai. Kaloja ei oikein saatu ottamaan vaikka niitä alla olikin välillä luotaimen mukaan oikein hyvin.

Kilpailussa taktikoitiin niin, että koitetaan pyytää aktiivisia kaloja pois niiltä paikoilta, joissa kalaa oli luotaimessa hyvin. Ensimmäisestä paikasta saatiin reilun 2h aikana 13 haukea jonka jälkeen siirryttiin seuraavaan paikkaan.

Paikka nro 2 oli ilmestynyt verkko joka hieman haittasi ajolinjoja. Tästäkin paikasta saatiin kaloja mutta ne olivat kaikki pieniä. About tunnin jälkeen oli taas aika vaihtaa paikkaa. Kolmannessa paikassa vapa taipui oikein mukavalla tahdilla ja nostelimme 7-8 haukea ja 2 ahventa kyytiin aika nopeasti. Paikka tuntui hieman hiljenevän ja päätimme siirtyä paikkoihin 4 ja 5..

Kaksi viimeistä paikkaa petti aivan täysin. Viimeiselle 1,5 tunnille saimme vain 2 mittahaukea lisää. Yhteensä siis 25 haukea ja 2 ahventa. Näillä irtosi sija 6. Cupissa kuitenkin saimme pidettyä top 3 sijoituksen ja sijoituimme cupissa lopulta 3. sijalle!

Täytyy olla tyytyväinen sillä cupissa edellä oli Ylihärsilä (1) ja Harju (2). Kovia uistelijoita molemmat!! Lopputulokset voi katsoa täältä!

Kausi oli koronasta johtuen aika rikkonainen. Kaikki kevään kisat siirtyivät ja vasta heinäkuussa päästiin kunnolla aloittamaan kisakausi. Opm cuppia ei ollut ollenkaan ja SM kisat siirrettiin vuoteen 2021. Onneksi sentään Ks cup ja haukiem järjestettiin.

Kaudella 2020 saavutettiin taas enemmän kuin edelliskaudella. Haukiem voitto, keurusselkä voitto ja 3 muuta top 10 sijaa. Paljon opittiin taas uusia asioita joita voidaan kehittää seuraavalle kaudelle.

Nyt laitteistojen huoltoa ja odotellaan jääkautta!

Täytyy vielä palata hienoihin muistoihin Oulujärveltä! Tässä upotuksena pari videoo jotka tehtiin Haukiem reissusta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *