0

Keurusselkä 13.5.2023 ja Hartola 4.6.2023

KS cup 2023 aloitettiin Keuruulta 13.5.2023. Kotikisaan ehdittiin reenaamaan kaksi puolikasta päivää. Reeneissä keskityttiin aika paljon vetämään pitkillä vavoilla rantoja. Hyvin nopeasti kuitenkin todettiin ettei rannassa ollut kalaa ja lähdetiin kisaan ”sokkona” vetämään plaanareilla ennestään tuttuja paikkoja.

Kisassa ensimmäinen tunti tyhjää jonka jälkeen melkein tuplatärpistä kaksi n. 50cm kuhaa kyytiin. Alkoi löytymään juoni päivälle. Rummutettiin samalla systeemillä ja päivän aikana saatiin poimittua kyytiin yhteensä 6 kuhaa ja 5 haukea, yhteensä 40 784 pts. Yksi kuha oli sen verran kutistunut päivän aikana ettei se mennyt mitoille. Kisassa oltiin sijalla 7. Ei hyvä mutta ei täysi katastrofi.

Seuraavana oli vuorossa Hartola 4.6.2023. Jo ennakkoon päätettiin että Hartolassa käydään reenaamassa. Valitettavasti kippari joutui yksin käymään luotailemassa kisa-aluetta kun Niko ja Lasse olivat estyneitä pääsemästä reeniin. Vielä kun oli oltava klo 15 takaisin kotona niin reeni jäi lyhyeksi. Reenin aikana löytyi muutamia tosi hyviä alueita ja kilpailuun oli taktiikka valmiina.

Kisassa aloitettiin meille entuudestaan hieman oudosta paikasta. Tässä paikassa aloitti myös 4 muuta venekuntaa. Ensimmäiselle tunnille ei kaloja hirveämmin tullut. Ensimmäisen tunnin viimeisille minuuteille saatiin yksi mittakuha kyytiin!

Jo ennen kisaa päätettiin että siirrytään aktiivisesti kisan aikana jos ei tule tulosta. Tehtiin muutama ”virheliike” ja tyhjää vetoa oli hieman liikaa. Viimeisen 2 tunnin aikana löydettiin kalaisa paikka johon olisi pitänyt tulla heti ensimmäsen tunnin jälkeen. Saatiin tästä lopun paikasta viimeiselle tunnille 2 mittakuhaa jotka olivat ihan hyvän kokoisia. Meille Hartolan kevätkisasta sija 7.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *