0

Motonet uistelu, Pihlavanlahti cup 14.5.2022

Lähes jo perinteeksi muodostunut kauden aloitus osui taas kerran Poriin. Tarkoituksena oli vetää perjantaina reeniä lohelle ja kisata kaksi päivää merilohta pyytäen. Niko ja Lasse olivat ulkona geimeistä omien menojen vuoksi ja Jenna vaappujen Joonas Niskanen tuli paikkaamaan.

Perjantaina reeni jäi vähiin ja n. 5h merilohen vetoa takana ilman tärppejä ja mainittavia saaliita sai ajatukset muuttumaan niin että kisaan lähdettäisiin vetämään pitkillä raipoilla haukea. Lisäksi kun sunnuntaille lupasi tuulta yli 10ms niin sunnuntain kilpailu peruttiin.

Kilpailu

Kisan alussa aamulla räpläiltiin pitkät vavat kuntoon. Samalla toteamus että yhdestä 6m vavasta oli kärkiosa jäänyt kotiin ja paletista uupui kokonaan yhdet 5m vavat. Ei se mitäään, kauden ensimmäinen kilpailu niin ei ollut paineita. Lähdettiin vetämään kisa kolmenna pitkällä vavalla ja loput olivat normaaleja 2,2m vetokeppejä..

Kilpailu aloitettiin vakiopaikoilta mistä kaikki muutkin ja vetoon perinteisiä säippä vaappuja. Meillä ei oikein iskenyt haukea ja muut vierestä näyttivät saavan tasaiseen tahtiin haukia kyytiin mutta meillä ei vapa taipunut.

Kilpailun puolessa välissä saatiin vähän juonesta kiinni ja soivat vaaput peliin. Ahvenia ja haukia tuli tasaiseen tahtiin mutta tiedettiin että ollaan jo aivan ulkona kisasta eikä kärkeen enää olisi mahdollisuuksia. Vielä kun meiltä karkasi isoja haukia n. 10kpl… Oikeassa oltiin, meillä yhteensä 28 580 pts ja sijoitus 11/22 ja kärjellä huikeat 131 350pts eli yli 130 kiloo haukea!!

Kisakausi auki ja tästä on hyvä lähteä parantamaan kesän suorituksia!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *