0

TP Open 2022

Tyhjänpyytäjät open oli meidän seuran oma kilpailu joka avattiin myös ulkopuolisille. Kilpailussa sai kalastaa missä päin tahansa ja oikeastaan millä tahansa aktiivivälineillä. Kaloja mitattiin ja raportoitiin kuvilla predator palveluun. Kaloja hyväksyttiin 2 haukea, 3 kuhaa ja 6 ahventa.

Perjantai

Perjantaina mentiin Lassen kanssa jo ennakkoon luotaamaan yhtä tuntematonta pienempää järveä. Tiedettiin että järvessä on isoja kuhia paljon. Luodattiin ehkä 10 minuuttia ja ensimmäiset isot kuhat piirtyivät liven näytölle. Luodattiin tätä järveä ennen kisaa noin 3 tuntia ja isoja 80-90 cm kuhia piirtyi näytölle 6-8 kpl. Aika varmoilla pohjilla oli kuhan pyynti mikäli kala lyö kiinni..

Hetkeksi rantaan ja odottelemaan että kisan alkua ja että Niko pääsee paikalle. Ennen kisaa alkoi ukkonen jyrisemään ja ukkosrintama pamahti päälle. Ukkosta pidettiin autossa noin tunnin ajan

Autossa istuttiin ja pidettiin sadetta..

Ukkosen jälkeen päästiin vesille. Kuten arvata saattaa niin kuha löi suun kiinni eikä ottanut enää kiinni mihinkään. Ehdittiin noin tunti onkimaan ja jouduttiin takaisin autoon odottelemaan että uusi ukkosrintama menee ohi ja päästään takaisin vesille..

Oltiin pikkuveneellä liikenteessä.

Ukkosen jälkeen saatiin kalastettua vielä muutama tunti ennen pimeää. Saatiin kaksi kuhaa mitoille, 75cm ja 70cm..

Komeita kuhia uistelumiehelle.

Lauantai

Päätimme jo aiemmin että launtaina aamusta heti lähdetään ahvenen perään. Menimme tutulle isommalle järvelle josta tiesimme aiemmilta vuosilta muutamia ahvenpaikkoja. Muutama hutipaikka ja sitten löytyi kivikon vierestä. Ahvenia saatiin nopeasti, 37,37,35,32,31 ja 30 cm.

Illaksi mentiin vielä käymään läpi 2 muuta järveä josta ensimmäiseltä saatiin hauki 100cm ja toisella järvellä yritettiin isompaa kuhaa tuloksetta..

Sunnuntai

Sunnuntaina päätettiin lähteä ensin takaisin perjantain järvelle koittaman isompaa kuhaa kortille. Järvellä luodattiin ja tarjottiin usealle isolle kuhalle mutta ei saatu tärppäämään. Muutaman tunnin jälkeen saatiin kuitenkin mitalle 76 cm ja 75 cm kuhat.

Iltapäivällä oli aikaa 4 tuntia kisaa jäljellä. Mentiin ”varmalle” haukipaikalle onkimaan muutamaa isoa haukea jotka Lasse ja Niko olivat aiemmin bonganneet livellä. Muutama tunti alueella ja Liven näytölle piirtyi iso hauki. Lasse heitti kalalle ja heti kiinni!

116cm ja 12 kg.

Toinen samanlainen hauki löydettiin ja sille heitettiin. Kala löi heti kiinni mutta harmillisesti pääsi veneen vierestä karkuun!

Meille kilpailussa yhteiskortti Kuhat (76,75,75) Ahvenet ( 37,37,35,32,31,30) ja hauet (116,100). Tällä kortilla oltiin sijalla 4/10.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *