Veneen korjaukset

Lähes joka keväinen veneen parannus / korjaustyöt on saatu tältä keväältä valmiiksi. Enää pieniä viimeistelyjä ja kalusto on valmiina avovesikauteen.

veneen lattia aukaistu
Alkuperäiset sähköt on vedetty taakse. Akkukotelo sijaitsi takana. Akku siirrettiin pulpetin alle. Samalla uusittiin KAIKKI johdotukset. Uudet johdot kulkevat laadukkaan päävirtakytkimen ja sulakeboksin kautta. Samalla lisättiin 2 akku järjestelmä.
Laadukas sulakeboksi veneeseen
Sulake boksi laitettiin laadukkaan ip suojatun kotelon sisälle. Tässä olisi ollut paras ratkaisu vetää johdot yhdeltä laidalta sisään. Kotelo oli kuitenkin niin naftin kokoinen, että johdotukset oli vedettävä eri puolilta koteloa. Nuo läpiviennit on muuten todella kätevät. Pyörittämällä sisällä oleva kumi tiivistyy johtoja vasten.
bennett m120 trimmilevyt
Veneeseen laitettiin bennetin trimmilevyt helpottamaan kulkua. Etenkin tietyllä sivutuulella vene nojasi aiemmin voimakkaasti tuulta päin. Toivotaan että näistä on apua jatkossa..
Veneen pulpetti ja mittareiden läpiviennit
Mittariston läpivientien suunnittelua. Tähän olisi ollut hyvä hydraulinen läpivientien tekoon tarkoitettu työkalu.. Mentiin perinteisellä tavalla ja mittareiden reijät porattiin.
kyljet maalattu rubber comp maalilla
Kyljet maalattiin Rubbercomp kumimaalilla ja päälle suihkautettiin rubber shield suojaamaan kumimaalikerrosta. Katsotaan miten maali kestää kauden..
veneen peräseinä ja säilytyslaatikko
Alkuperäisen perälaatikoston tilalle tehtiin seinämä. Nyt tuohon tuli hyvä penkki jonka päällä voi siirtymien aikana istua. Kannen alla voi lisäksi säilyttää mm. vapoja..
veneen kyljet teipattuna
Kylkiin tuli teippaukset ja yhteistyökumppaneiden logot.
törmäyslistan asennus
Viimeisenä veneen kylkilistat asennettiin paikoillee. Kylkilistojen asennuksessa ährättiin hetki ennen kuin oikea tekniikka löytyi.. Kylkilista kannattaa upottaa 80-100 asteiseen veteen 30 minuutiksi. Vedestä noston jälkeen suihkauttaa wd-40 jonka jälkeen lista paikalleen. Listaa pitää venyttää jotta se asettuu kireälle, eikä helteellä lämmetessä tipahda pois paikaltaan.